Gisteren was ik dus op de Nationale Gezondheidsbeurs. Super leuk en veel nieuwe inzichten opgedaan. Hier en daar nog een leuke workshop meegepakt, maar ik kwam er natuurlijk om mezelf te laten zien. Nou ja, bespaarkatje.nl dan.

Nationale gezondheidsbeurs

Ik schrijf al jaren blogs maar ben sinds kort dus begonnen met bespaarkatje.nl. In de jaren hiervoor schreef ik voor diverse andere sites en telkens vond ik het weer fijn om te horen als er weer iemand geïnspireerd raakte door mijn blogs om te gaan sparen of gezonder te gaan leven. Daar doe ik het voor! Het is belangrijk bewuster met zowel je geldzaken als gezondheid om te gaan. Geloof mij, ik spreek uit ervaring!

Ook ik heb namelijk voor de nodige tegenslagen gestaan. Daarom voor mij bijvoorbeeld echt nooit meer een creditcard! Echt dat is stap 1! Knip die kaart door en spaar eerst voor wat je graag wilt hebben. Dat geeft uiteindelijk ook zo veel meer voldoening. En tevens denk je er dan twee keer over na voordat je tot een aanschaf over gaat. Ik kocht op een gegeven moment wekelijks wel nieuwe sportschoenen of een nieuw setje voor zumba! Alleen omdat het zo makkelijk gaat. Want zeg nou zelf, heb je wel die nieuwste sneakers of Iphone nodig om happy te zijn? Eigenlijk helemaal niet toch? Althans, in mijn optiek niet. Vroeger dacht ik daar uiteraard heel anders over, maar gelukkig zijn staat bij mij absoluut niet meer synoniem aan het hebben van de nieuwste gadgets.

Blij en happy worden en zijn zit hem denk ik juist in de kleine dingen. Een heerlijke yoga workout in de ochtend bijvoorbeeld voor werk, waarbij je lichaam rustig kan ontwaken en het de kracht opbouwt alles wat die dag op je pad komt met open ogen aan te kunnen. Of een heerlijke wandeling door het bos of langs de zee.

Het is gezond, je geniet en het kost je niets! Heerlijk toch? Ja wel jammer van die storm vandaag. Maar goed, een zondag heerlijk op de bank met een goed boek en een lekker kopje thee is zo nu en dan toch ook niet verkeerd?

En hoewel ik meestal de voorkeur geef aan een spannende thriller, zat ik net even op mijn telefoon (en nee niet de allernieuwste Iphone 😉 maar een hele simpele die het ook gewoon prima doet waarvoor ‘ie bedoeld is!) en ontdekte ik een nieuwe manier van simpel sparen! Hiermee spaar je heel simpel 1378 euro in 52 weken! Lees in deze blog maar is hoe het werkt: https://www.justbeyou.nl/52-weken-spaar-challenge/

52 weken spaarchallenge

Natuurlijk kan je er ook je eigen draai aan geven en elke week bijvoorbeeld 10 euro sparen of iets dergelijks. Zo spaar je toch een klein extraatje voor aan het eind van het jaar.

Fijne zondag allemaal en blijf idg (be)sparen! Op het kaartje van mijn yogi thee van vanochtend stond namelijk ook: het begin ben jij, het midden ben jij en het einde ben jij…En zo is het maar net! Begin bij jezelf en koester jezelf! Er is maar 1 jij! Wees er zuinig mee en op!

Namasté! Liefs, Lola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *