Ik probeer al een tijdje zo gezond mogelijk te leven. Gezond te eten, elke dag sporten, yoga, mediteren en vooral geen stress…

Helaas in deze tijd van crisis vind ik het lastig mij te houden aan een gezond leefpatroon. Je bent veel thuis dus een snackje hier en een snackje daar glipt er dan makkelijker doorheen. Lekker ‘s avonds voor de buis een wijntje. Met je kont de hele dag voor de buis voor de zoveelste Netflix serie die jij eigenlijk totaal niet boeiend vindt. En dit terwijl je dan vervolgens met afschuw naar jezelf kijkt onder de douche en je je helemaal niet fit voelt terwijl dat juist nu zo belangrijk is. Herkenbaar?

YOLO BABY! Dat is altijd al mijn lijfspreuk geweest…Hoe toepasselijk nu! You Only Live Once, Become A Better You! Met andere woorden: Je leeft maar één keer, wordt een betere versie van jezelf! En dat is precies wat ik vanaf vandaag weer van plan ben om te doen!

Deze tijd is juist de ideale gelegenheid om aan jezelf te werken. Een gezond en fit lijf kan namelijk veel meer aan en je geniet ook meer van de dingen die wij nog wel hebben of kunnen doen.

Drink heerlijke warme kokos melk ‘s avonds in plaats van dat slaapmutsje en je slaapt gegarandeerd ook als een roosje zonder dat vervelende brakke gevoel ‘s ochtends. Laat de wijn staan wanneer je gestrest bent, maar ga mediteren. Het geeft je zoveel meer kracht en energie! Eet gezond, gevarieerd en laat die vette snacks staan. Je lichaam zal je dankbaar zijn!

Uiteraard moeten wij zoveel mogelijk binnen blijven, maar een frisse neus heeft iedereen nodig. Houd voldoende afstand, maar trek wel dagelijks even de natuur in of ga wandelen langs het strand. Het leegt je hoofd en geeft je weer zuurstof en kracht om de mooie dingen in het leven te waarderen. Inhaleer het goede en laat alles los wat je tegen houdt een betere versie van jezelf te worden. Vaarwel negativiteit! Leef puur en geniet…want onthoud…YOLO BABY!

Fijne zondag allemaal! Namasté! Liefs, Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *