Winter in Ibiza – part 2 – What to do when you are in Ibiza in November?

Aangezien ik nog steeds ziek op bed lig, kan ik net zo goed nog een blog schrijven…En aangezien ik niet kan wachten tot ik weer opgeknapt ben en in november weer naar mijn geliefde eiland mag vertrekken, dan maar er tot die tijd over schrijven…

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik mijn verjaardag op Ibiza wil vieren dit jaar! En ja mijn verjaardag is ‘nog’ steeds in november. Ik vind het toch wel een beetje spannend. Mensen lees en zie ik het doen, maar wat als het er straks echt helemaal uitgestorven is?

Gelukkig kan ik dan altijd nog lekker eten bij het Passion café in Playa d’en Bossa. Check dit filmpje hoe geweldig gewoon dit concept is en open het hele jaar door! Whoehoe!

About Passion


Ik ga mij hoe dan ook vermaken want ondanks dat ik deze maand ga proberen geen extra geld uit te geven, ben ik dat op Ibiza toch echt wel een beetje van plan! Er zijn gewoon teveel te leuke winkeltjes op het eiland om niet aan je verleiding, om een mooi souvenirtje mee te nemen voor thuis, toe te geven.  Ik heb al een paar leuke sites gegoogled met super leuke tips waar je moet zijn voor de leukste winkeltjes op het eiland…ene het mooie is….ook bijna allemaal in de winter open! Ik ben een happy girl…euh, nou ja okay okay…woman dan…

Screenshot 2019-10-14 at 19.52.44
Check de links hieronder als je ook wilt weten waar je moet zijn mocht je weer een keer op Ibiza zijn.

En uiteraard…alleen window shoppen is ook al super leuk en mag natuurlijk ook!

 

Winkelen

https://www.idyllischibiza.nl/winkelen/

https://www.yogaibiza.nl/blog/shoppen-op-ibiza/

screenshot-2019-10-14-at-20.00.36.png


Pff…ik krijg nu alweer die emigratie kriebels! Wat zou ik graag op Ibiza willen wonen zeg…De natuur, de sfeer, de mensen, het klimaat…Het lijkt mij gewoon echt heerlijk!

Echter ben ik nog lang geen digitale nomad en moet ik gewoon werken voor de poen, dus blijf ik voorlopig nog maar even in dit koud kikkerlandje en dagdroom ik maar weer lekker even verder in mijn warme bedje, onder de warme dekens met mijn grieperige snotneus….!

Fijne avond allemaal! Namasté!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *