Verjaardag vieren tijdens Coronacrisis?

Zo pak ik het aan…

Zo rond deze tijd beginnen bij mij meestal de verjaardagskriebels. Het duurt nog wel even voordat ik echt jarig ben, maar ik word gewoon al helemaal blij van de voorbereidingen…

Door Corona viert men zijn/ haar verjaardag dit jaar meestal anders dan anders. Geen volle woonkamers met mensen, geen uitjes naar drukbezochte plekken of een tafel reserveren voor 10 of meer in een chique restaurant…

Gelukkig heb ik eigenlijk nooit zo op die manier mijn verjaardag gevierd, dus dat scheelt. Ik houd van knus en gezellig. Vaak was ik ook gewoon lekker een weekendje weg of een weekje naar de zon…

Nu dat er dit jaar niet in zit, ga ook ik het wel een beetje anders aanpakken dit jaar. Echter toch ook niet helemaal…

De dag voor mijn verjaardag vieren mijn moeder en ik altijd onze ‘onjaardags’. Dat is al jaren een traditie. Lekker samen kokkerellen, gekleurde smoothiebowls maken van eetbare bloemen en gezonde cakejes bakken om de dag met een heerlijke zelfgemaakte high-tea af te sluiten. Dat gaan wij ook dit jaar weer doen. Meestal houden wij deze dag gewoon bij mij thuis. Dit jaar hebben wij een weekendje Center Parcs geboekt.

Smoothie bowl

Een Coronaproof break in de herfst. Heerlijk toch? Het huisje is een vernieuwde cottage op strandpark Zandvoort. Helemaal Ibiza style ingericht, zodat ik toch nog een beetje het gevoel heb op mijn favoriete eiland te zijn…

Ik ben nog een beetje in dubio over het thema dit jaar. Meestal combineer ik iets van Disney met Ibiza, maar ik ben er nog niet helemaal over uit. Wellicht houd ik het dit jaar wel gewoon alleen bij ‘The sweet colors of Ibiza’ Met overal van die lampjes, tassels in pastel kleurtjes en helium balonnen…

Bij de hema heb ik een onwijs mooie diptaart gezien. Goedkoop en passend bij mijn thema. Je kunt de taart zelf naar eigen smaak decoreren. Ik ben verkocht!

https://www.hema.nl/inspiratie/eten-en-drinken/dripcake-versieren

Cadeautjes hoef ik niet, ik heb al genoeg zooi. Visite uitnodigen bij mijn thuis daar houd ik sowieso niet van. Al die rommel achteraf. Dus het wordt een heerlijke rustige, gezellige verjaardag met de meest dierbare personen. Eigenlijk zoals elk jaar…Weekendje weg met mama, verjaardag zelf lekker thuis genieten samen met mijn love ones (waaronder Mister Snowball uiteraard ;-)) en uiteraard als het virus het toelaat uit eten met mijn twee besties!

Nu ik zo aan het schrijven ben komt er een thema bij mij op….’Sweet colors of a Disney wedding on Ibiza’ Laatst had ik namelijk gelezen dat Disney met een collectie trouwjurken komt gebaseerd op de Disney prinsessen! Check ze maar hieronder….Ik ga mama vragen of zij wellicht zo een jurk voor mij kan maken 🙂

Nog gelukkig genoeg mogelijkheden dus om jouw verjaardag op een leuke gezellige manier te vieren! Ben jij al jarig geweest in deze rare tijd? En hoe heb jij dat ervaren? Of ben je binnenkort jarig? Wat zijn jouw plannen? Ik ben erg benieuwd!

Mocht je nou ook een lang weekendje weg willen in november bijvoorbeeld, gebruik dan onderstaande kortingscode en je krijgt 35% korting op jouw verblijf bij Center Parcs!

www.centerparcs.nl Voer de code SM2079 in en je ontvangt direct 35% korting op jouw boeking plus gratis 3 activiteiten en gratis voorkeursligging van jouw cottage!

Fijne zondag allemaal en stay positive! Namasté! Liefs Lola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *