Reiskriebels, i want your sex & freedom!

Nog een weekje en dan is het in Zuid- Holland in ieder geval alweer herfstvakantie!

Herfstvakantie 2019
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid
19 oktober t/m 27 oktober 2019 19 oktober t/m 27 oktober 2019 12 oktober t/m 20 oktober 2019

Gaan jullie nog wat leuks doen of helaas ook gewoon aan het werk net als ik? Mocht je één van die gelukkigen zijn die lekker vrij is, dan ben ik benieuwd wat jouw plannen zijn! Ga je klussen? Lekker dagjes weg of heerlijk nog even naar de zon?

Mijn reiskriebels beginnen weer te komen in ieder geval! Gelukkig ga ik ook over een maandje weer even heerlijk naar de zon! Eerst naar Ibiza, dan door naar Madrid om vervolgens door te vliegen naar Fuerteventura voor een weekje all inclusive! Maare dat kost toch een vermogen? Ik hoor je denken! Echter, niets is minder waar! Ik ga namelijk haast nooit voor een pakketreis, maar zoek online naar de goedkoopste tickets, de beste aanbiedingen voor hotels en voila.

Voor nog geen 1000 euro gaan wij heerlijk all inclusive een weekje op Fuerteventura vertoeven, inclusief een weekendje Ibiza en een paar dagen Madrid! 1000 euro met zijn tweeën wel te verstaan! Eigenlijk nog net geen 500 euro per persoon dus! Screenshot 2019-10-10 at 20.58.30

Wil je ook last minute weg, maar dan goedkoop?

Wellicht kan ik je daarbij helpen!

Check deze pagina maar is https://yolobaby-ibiza.online/reiscoach/

Maar misschien wil je ook veel liever lekker in Nederland blijven! Dat kan en is nog leuk ook want er is genoeg te doen in ons koud kikkerlandje!

Zijn de kids bijvoorbeeld een nachtje bij opa en oma? Dan raad ik je aan om naar ‘The story of George Michael’ te gaan: https://charlyluske.com/theatertour/ Ik garandeer je een heerlijk avondje volop jeugdsentiment!

Screenshot 2019-10-10 at 20.57.55

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band namelijk nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, I want your sex en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zullen de zalen opnieuw op zijn kop worden gezet.

Ik ken Charly al vanaf zijn 17e en nu bijna 25 jaar later ben ik nog steeds een groot fan van zijn stem! Ik garandeer je een geweldige avond!
screenshot-2019-10-10-at-20.58.52.png

En mocht je daarna niet genoeg kunnen krijgen van de songs van George Michael? Goed nieuws want in november komt er een feelgood movie uit waarbij de bekendste songs van George de revue passeren!

Last Christmas gaat over het hebben en behouden van hoop! Have a little faith dus dat deze film ook bij jou in de smaak zal vallen!

Check alvast de trailer zou ik zeggen! https://www.pathe.nl/film/24352/last-christmas

Genoeg te doen dus de komende tijd! Mocht je echter helaas toch ook gewoon moeten werken volgende week? Have faith, yell freeedommmm….& just go outside!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *