Natuurlijk4Kids

Pedagogisch medewerker/ coach met VVE

Na mijn HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik gewerkt als pedagogisch medewerker, coach en locatiemanager bij diverse kinderopvangcentra. Ik ben in het bezit van een geldig EHBO certificaat, een geldige VOG, een VVE certificaat, een afgeronde opleiding voor werken met Uk en PUk en heb jaren ervaring op de groep (zowel BSO als PSS). Vanaf 1 mei 2022 ben ik voor mezelf begonnen omdat ik het leuk vind om bij verschillende organisaties een steentje bij te dragen aan een leuke (het liefst ´groene´) dag voor de kids. Ik ben flexibel inzetbaar en tevens beschikbaar voor langere opdrachten. Zie tarieven voor mijn uurtarief en neem bij interesse gerust contact met mij op. Ik ben gespecialiseerd in natuur, yoga, moestuinieren en gezonde voeding/ natuurvoeding . Tevens ben ik dol op dansen en geef ik les in Zumba aan kinderen. Ik kan niet wachten om de kids van jullie groep te ontmoeten! Ik zeg tot gauw!

  • Weekend4kids zaterdagen (zie data) van 10.00 tot 15.00 uur
    Inclusief lunch en drinken, eventueel entree, en alle materialen. Verzamelplek is standaard: halte Markenseplein  in Den Haag bij het HTM huisje – vanuit hier vertrekken wij naar de locatie van de dag. Wij zullen om 15.00 uur weer terug zijn bij het verzamelpunt. Maximaal 6 kids! Dus geef uw kind snel op! Let op: Geef uw kind een geldige OV chipkaart mee!
    Kosten: 29 euro
  • Pedagogisch medewerker/ coach voor BSO/ PSS/ VVE
    Beschikbaar op dinsdag en donderdag – voor zowel korte (1 dag) als langere opdrachten. Neem contact met mij op voor beschikbaarheid.
    Kosten: uurtarief 40 euro (excl. btw)

Tarieven
Pedagogisch coach (via Tadaah)60 euro (excl. btw)Pedagogisch medewerker inval (via Tadaah) 40 euro (excl. btw)
Weekend4Kids19 euro per kind per keer inclusief lunch, drinken en eventueel entree! Maximaal 5 kids per keer, dus wees snel!
Wandelsessie kindercoaching 1 1/2 uur wandelsessie à 45 euro (per sessie, eerste keer oriëntatie wandeling is GRATIS!
Workshops BSO 10 euro (excl. btw) per kind (minimaal aantal kids: 10 / maximaal aantal kids 20) Bij 20 kids wordt de workshop verdeeld gegeven in 2 sessies van tien kids. De workshop duren ongeveer 1 1/2 uur en bij 20 kids dus ongeveer 3 uur.
Kinderfeestjes Duur: ongeveer 3 uur Kosten: 15 euro per kind (minimaal 5 kids/ max. 10)
Langere opdrachtenOp aanvraag!

WEEKEND4KIDS

Terwijl u rustig de boodschappen doet of het huis onderhanden neemt, kan uw kind zich nu een hele zaterdag vermaken met leeftijdsgenoten.

Elke zaterdag staat er weer iets anders op het programma! Zo kan het zijn dat wij de ene keer gezellig naar Avonturia gaan en de dierenwereld gaan ontdekken en een andere keer gaan wildplukken in de duinen waar wij meer leren over kruiden en de geneeskracht van planten. De ene week zijn de 4-6 jarige aan de beurt, terwijl de week erna de oudste kids aan de beurt zijn van 8-12 jaar. Het programma, de data en wanneer voor welke leeftijd vind u in onderstaand schema.

Datum


Leeftijdsgroep
Programma
21 mei 2022

8-12 Museon inclusief lunchpakket, drinken & ijsje.

Ga je mee op avontuur naar een duurzame toekomst? Leer meer over een groener leven in het Museon.

28 mei 2022
5-7Stadstuinen Leidschendam inclusief lunch, ijsje en limonade

Leer meer over bijen, het houden van kippen, kruiden en ravot lekker in de waterspeeltuin. Ga je mee?