Liefde in coronatijd…Wat blijft daar nog van over?

Het kan gebeuren dat je door corona een dierbare verliest. Ik bedoel dit in de breedste zin van het woord, want je kunt een geliefde die voor jou zo belangrijk was niet alleen verliezen uiteraard aan een ziekte of sterfte. Je kunt iemand ook verliezen door afstand, onzekerheden en verwachtingspatronen die niet op elkaar aansluiten….

Liefde in coronatijd? Werkt dat eigenlijk wel? In deze moeilijke tijd ontdek je in ieder geval pas echt wie van je houdt en wie er ondanks alles probeert er toch nog voor je te zijn; dan wel fysiek of online.

Helaas zijn er ook nog genoeg mensen waarvan je nu ineens niets meer hoort. Hebben zij het moeilijk? Worstelen ze ergens mee? Of is vriendschap voor hun alleen een dingetje in goede tijden?

Eigenlijk is het een natuurlijk proces. Het verwijderd de rotte appels uit je aura en leven. Vage vriendschappen vervagen, friends with benefits verliezen beide aspecten van het concept, verre vrienden worden vreemden…!

Toch zie ik dit niet als iets negatiefs. Zoals ik al schreef…je moet het eigenlijk zien als een natuurlijk proces waarbij stikkende stoffen worden losgelaten…

Probeer jouw energie daarom altijd alleen maar te steken in diegenen die jouw liefde waard zijn en het respecteren. Die ook van jou houden en je blij maken. Laat oud zeer los en wees dankbaar voor het leven en de liefde die je omringt.

Na regen komt altijd zonneschijn, dus zo ook na Corona komen Bavariaatjes of Desperados (betekenis: tot het uiterste gedreven mens) En dat zijn wij nu ook eigenlijk…tot het uiterst gedreven! Ver weg van die geliefde opa of oma, vol onzekerheden over de toekomst en relaties en vriendschappen die niets bleken voor te stellen…

Wat wij echter nog wel hebben is…Onszelf! Wees trots op wie je bent! Wees sterk, wees lief en omring je alleen maar met positieve gedachtes en energie. Diegenen die het waard zijn jouw liefde te ontvangen die geven het je dubbel en dwars terug! Geloof mij! En zeg nou zelf…Je geniet toch ook veel liever van een zoete heerlijke zachte perzik of banaan dan een verrotte harde appel? 😉

Namasté! Liefs, Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *