Leefstijlcoaching – een nieuw avontuur…

Het is een regenachtige zondag. Ik heb lang geen blog meer gepost aangezien ik mij de laatste tijd veel meer op Instagram heb gefocust. Toch vind ik het leuk op mijn site uiteraard ook zo nu en dan iets te posten.

Het regent pijpenstelen buiten, de herfst is in volle gang en de winter staat voor de deur. Buiten een beetje sneeuw met Kerst om ben ik eigenlijk totaal geen wintermens. Geef mij maar 25 graden, een heerlijk warm briesje en de mogelijkheid om lekker door het zand te lopen op het strand met blote voeten…

Toch moeten wij door de winter heen zien te komen. En onthoud: ‘summerbodies are made in winter’. Met andere woorden…Wil je er van de zomer op je allerbest uitzien, je geweldig voelen (wat nog veel belangrijker is!) en gezonder leven? Dan is nu de tijd om te starten!

De afgelopen maanden was ik ook druk met bijscholingen qua plantaardige voeding en leefstijlcoaching. Per 1 december ga ik dan ook naast voedingsadviseur aan de slag als leefstijlcoach.

Leefstijlcoach? Wat is dat? En wat doet zo iemand dan? De leefstijlcoach ondersteunt mensen om in hun dagelijks leven zelf betere keuzes te maken, gericht op de belangrijke pijlers: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap. Ook hulp bij verslavingen en er vanaf komen valt hieronder, zoals coaching bij het stoppen met roken of alcohol consumeren.

De naam ‘coaching’ is niet voor niets: je gaat zélf je leefstijl veranderen, en de coach helpt je om dat op een manier te doen die precies bij jou past. Er moet niets. Het gaat erom dat je zelf de mogelijkheden en de motivatie vindt om een beter leven te gaan leiden. De leefstijlcoach focust op wat jij nodig hebt om gezonde keuzes te maken in het dagelijks leven; keuzes die bij jou passen en dus vol te houden zijn.

Ik verheug mij in ieder geval op dit nieuwe avontuur! Voor nu een hele fijne zondag nog en ik beloof wat meer te posten de komende tijd hier op mijn site. Stay tuned want binnenkort ook hele leuke nieuwe dingetjes in mijn webshop!!

Liefs, Lola

By Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published.