Kleiner/ goedkoper gaan wonen: minder maandlasten en meer rust in je hoofd!

Zoals jullie al vaker in mijn blogs hebben kunnen lezen ben ik echt verliefd op Emmen. Ik houd gewoon van die stad. En ja het is nog steeds een stad!

De laatste tijd gaat Den Haag mij steeds meer tegenzitten. Ik vind het hier te druk en het leven te gehaast. Vandaar dat ik mijn zoektocht naar een huisje in het mooie Drenthe dan ook als prioriteit nummer 1 heb staan de komende tijd.

Gisteren een woning bekeken, maar het was het helaas net niet. Vandaag zag ik op Funda weer een erg leuk appartementje staan, dus ga zo gelijk bellen! Ik wil kleiner gaan wonen. Minder meuk en minder maandlasten.

Voordelen om kleiner te gaan wonen zijn onder anderen:

  • Lagere hypotheek, dus minder maandlasten;
  • Minder kamers om op te ruimen, dus meer vrije tijd;
  • Weinig meuk, dus rust in je hoofd!

Je begrijpt ik kan niet wachten! Ik zie mij al helemaal zitten in mijn mooie appartementje aan de bosrand met uitzicht op schitterende groene velden.

Vandaag dan ook maar even mijn eigen huis onder handen nemen en spullen die ik niet van plan ben mee te nemen maar alvast op marktplaats zetten. Zo creëer je ook weer wat extra inkomsten. Hup weg ermee als je het toch niet gebruikt of niet meer gaat gebruiken! En het geld kan je weer gebruiken om te sparen of je nieuwe hypotheek af te lossen! Win win situatie toch? Minder meuk, minder lasten! Ideaal! En wellicht maak ik er nog iemand anders blij mee ook!

Wat zijn jouw plannen voor vandaag? En plaats jij ook weleens wat op Marktplaats? Het kan een leuk extra zakcentje opleveren en een opgeruimder huis!

Fijne dag allemaal! Namasté! Liefs, Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *