In lockdown? Ga pimpen! @ My Ibiza style boho caravan project

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. Het zijn ook rare tijden momenteel en het is ook nog is Pasen. Dit jaar vieren wij het met zijn allen thuis, anders dan anders waarschijnlijk…

Door het thuiszitten en het vooruitzicht dat mijn vakantie naar Ibiza in juni dit jaar vast en zeker niet door zal gaan, ben ik op het idee gekomen om een caravan te kopen en deze te gaan pimpen!

Pimp je caravan @ caravanity

Ik ben helemaal verliefd op Ibiza, zoals de meesten van jullie al wel wisten. Een eigen retro style vintage caravannetje is dan eigenlijk ook geen verrassende volgende stap.

Campings zijn tot nog toe nog wel gewoon open namelijk voor jaarplaats gasten met eigen sanitair en douche. Hoe leuk is een bohemian style caravan dan wel niet op je eigen stukje grond?

Lichtjes aan, ‘s avonds heerlijk genieten van de sterrenhemel voor je caravan, overdag lekker ontspannen in de natuur en yoga in de buitenlucht…Even je helemaal afsluiten van al die negativiteit. Tijd voor rust! Ik ben voor!

Vandaag ga ik dan ook op zoek naar leuke campings in de buurt die wellicht nog wel een jaarplek over hebben. Van het weekend heb ik al gekeken naar caravans en ze zijn echt niet zo heel duur. Zo een leuke oude oldtimer om te pimpen heb je al tussen de 300 en 1000 euro!

Denk je nou oh wat leuk dat wil ik ook? Check dan even de site van www.caravanity.nl voor inspiratie en super mooie ideeën. Ik was na het kijken op hun site gelijk verkocht.

Wellicht dat ik het wel zo leuk ga vinden het kamperen (lees: ik ben namelijk totaal geen kampeergirl of tentjeslover….) dat ik er ooit wel paar weekjes in wil vertoeven op een camping op Ibiza wanneer het weer kan…Tot dan zal het een camping ergens in de buurt van Den Haag worden…! In deze tijden helemaal prima, ik ben dankbaar!

Nog een hele fijne 2e paasdag! Namasté!

Liefs, Lola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *