Home Sweet Home – Maak het gezellig!

We zijn nu bijna twee weken verder en we zitten (hopelijk) met zijn allen thuis! De weken voor de Corona crisis heb ik eigenlijk alleen maar lopen klagen…Ik vond mijn huis te groot, wilde naar Emmen, wilde dit en dat weer niet…Jemig wat verwend denk ik nu bij mezelf!

Want mensen zeg nou zelf….Zo erg is het toch helemaal niet om gewoon thuis te blijven in je eigen huisje en het daar een beetje gezellig te maken? Thuis blijven om levens te redden…Dat zouden wij sowieso allemaal moeten en kunnen doen toch?

Ik denk dat wij met zijn allen toch echt wel een beetje verwend zijn geworden. Wij hebben een dak boven ons hoofd, te eten en je bent gezond! Je werkt vanuit je eigen huis, wellicht met tuin of balkon waar je even een luchtje kan scheppen. Snel even boodschapjes doen kan ook gewoon nog en alles is ook gewoon nog op voorraad. Na werk en in het weekend kan je lekker een boek lezen, een spelletje doen met het gezin, gezond koken of een work-out doen online. Het klinkt bijna als een broodnodige break die ons probeert bewuster te maken van hoe wij mensen tegenwoordig alles maar voor lief nemen…!

Work @ home & eet gezond!!

Ik schaam mij dan ook echt heel erg voor mijn gedrag van de afgelopen tijd. In deze crisistijd besef je pas echt wat je hebt en wat belangrijk is in het leven. Wellicht wil de natuur ons ook gewoon iets duidelijk maken…

Hoe ondankbaar wij met zijn allen wel niet zijn geweest en de natuur hebben verpest met onze uitlaatgassen en rotzooi. Hoe wij alles maar vanzelfsprekend hebben genomen. Geen respect voor natuur, dier, medemens of eigen lichaam.

Voor mij betekent deze crisistijd dan ook een omkeer in mijn leven. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik nog gezond ben en mijn dierbaren ook. Ik heb een leuke baan, een geweldig huis, ik woon vlakbij zee en bos en heb dagelijks te eten. Vanaf nu ben ik dankbaar en prijs mij rijk. Ik zal de natuur beter waarderen, mijn huisje koesteren, mijn dierbaren liefhebben en dankbaar zijn dat ik gezond ben.

Make your home your home….Maak het gezellig en besteed wat quality time met je familie. Wees sterk, blijf thuis en koester je dierbaren. Toon dankbaarheid en probeer ondanks de crisis toch nog een beetje te genieten van al het moois dat het leven daarnaast te bieden heeft en wat je hebt.

Ik kan de wereld niet veranderen helaas en geen virus stoppen of toveren zodat deze moeilijke periode verdwijnt. Wel kan ik hiervan leren, meer waarderen en mezelf veranderen. Wellicht jij ook? Meer waardering tonen voor de natuur om ons heen, dankbaar zijn en je gezegend voelen met alles wat je wel hebt (bereikt).

Fijn weekend allemaal! Namasté!

Liefs Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *