Goedkoop kerstshoppen? Waar je echt heen moet voor dé leukste & goedkoopste kerstspulletjes!

Gisteren was ik bij de Primark! Het blijft een leuke winkel hé? Iedere keer neem ik mezelf voor om niets te gaan kopen, want ik wil niet teveel meuk in huis zoals jullie al wel weten…En ik moet zeggen…het lukt mij meestal redelijk om alleen maar te windowshoppen of alleen maar rond te kijken. Echter zo richting de Kerst gaat het ook bij mij weleens mis…

74913831_10156913281758722_7790655282887000064_n
Primark – it’s starting to look a lot like Christmas <3

Primark!

Waar je leuke goedkope kerstspulletjes kunt kopen dus? Primark staat bij mij sowieso op nummer 1! Ik kwam met erg leuke spulletjes thuis gisteren in ieder geval! En dat voor weinig, want da’s natuurlijk ook belangrijk! Check hun website maar is https://www.primark.com/nl/

Ook waan je je voor even in een Disneystore, maar dan met spulletjes voor de helft van de prijs! Een Minnie pop kost in Disneyland het dubbele, als het niet zelfs nog meer is! En vaak vind ik de Disneyartikelen bij de Primark zelfs nog een stuk leuker dan in het park of in een Disneystore zelf!

Vandaag ben ik weer naar de Primark geweest, maar nu in Zoetermeer. Ook erg leuk! Ik heb al best veel stores bezocht eigenlijk zit ik mij nu net te bedenken. Eindhoven, Den Haag, Zoetermeer, Zaandam, Zwolle, Almere, Amsterdam, Hoofddorp, Nijmegen en Utrecht. Er zijn er dus nog maar een paar waar ik niet ben geweest, maar die staan wel op mijn to do lijstje! Je vindt nog een store in Alkmaar, Arnhem, Dordrecht, Enschede, Groningen, Hilversum, Tilburg en Venlo.

Ook in het buitenland heb ik bij een aantal al geshopt; Parijs, Malaga, Palma de Mallorca, Barcelona, Valencia, Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en last but definitely not least….Londen! Damn, wat is die in London leuk zeg! Zo groot en een mega Disneyafdeling! I love it! In Birmingham is nu de grootste Primark geopend met een heuse Disneycafé! Hoe geweldig is dat? Daar zou ik dus ook heel graag een keertje heen willen!

Voor nu ga ik lekker genieten van mijn kleine mooie blauw/ witte kerstboompje met peperkoekmannetje (van de Primark ofcourse!) samen met mijn eigen witte Snowball (uit het Haags Dierencentrum, waar ze trouwens ook erg schattige knuffelbeertjes hebben 😉 www.haagsdierencentrum.nl Geef jij een lief diertje een welverdiend thuis voor Kerst?)

Anyways…Kerstfilmpje aan op Netflix nu, wintertheetje erbij en mijn zondagavond kan niet meer stuk! Hoe vul jij je zondagavond het liefst in? Als je maar geniet en nog een beetje ontspant voordat de maandag weer zijn gezicht laat zien….!

Namasté!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *