Gezonde paasrecepten en natuurlijke uitstapjes

Eet jij met Pasen ook altijd weer veel te veel terwijl je net lekker op de gezonde weg ben? Een paar chocolade eitjes hier en een sneetje paasstol daar. ‘s Middags lekker uitgebreid brunchen en ‘s avonds heerlijk dineren. Om de avond af te sluiten met een paar glaasjes wijn. De volgende dag voel je je slecht, schuldig en niet lekker in je vel zitten. Herkenbaar? Eigenlijk is het helemaal niet erg om af en toe een dagje lekker te zondigen. Daar hoef je je eigenlijk helemaal niet schuldig over te voelen. Van een dagje wat meer eten kom je echt niet gelijk vijf kilo aan!

Wil jij echter toch dit jaar een wat gezondere Pasen met heerlijke smoothies en gezonde hapjes? Kijk dan is op onderstaande site voor de heerlijkste (gezonde) recepten die je tijdens Pasen kunt serveren. Bon appetit!

Wil je er de komende dagen ook even tussenuit? Check onderstaande site voor de allerleukste tips met het hele gezin of met je lief! Trek de natuur in en ontdek mooie, unieke plekjes in Nederland. Ga bijvoorbeeld naar SCHOCKLAND. Wat? Waar? Hoe? Schockland is een dorpje in Nederland.

Midden in de Noordoostpolder ligt het voormalige eiland Schokland. Een archeologisch monument vol bijzondere bodemschatten. Een plek tussen land en water, waar eeuwenlang mensen woonden. Altijd strijdend met de elementen. Ontdek het verborgen verleden van Werelderfgoed Schokland en het prachtige natuurgebied dat het nu is.

SCHOKLAND – Je ziet het kerkje al boven het landschap liggen als je aan komt rijden bij het mysterieuze Schokland. Vroeger kon je er alleen met de boot komen, nu is Schokland onderdeel van de Noordoostpolder. Maar tijdens een wandeling zie je nog goed het oorspronkelijke eiland terug in het landschap. Ga op stap met een heerlijke lunch to go en stevige waterdichte schoenen. Verlaat de terp waar het museum en de kerk op liggen voor meer drassige paden en ontdek de sporen van de meedogenloze strijd die de vissers tegen het water voerden.

In het paasweekend is de Takeaway Bar open! Dat betekent dat je je wandeling ook nog eens kunt beginnen met een kopje koffie en een Schokkerbrok. En eindigen met een lekkere snack. Ook een leuk uitje met een vriend of vriendin, om onderweg lekker bij te kletsen. Bestel wel van tevoren je tickets.

Meer leuke uitjes? Check dan voor meer tips:

https://www.dagjeweg.nl/nieuwsredactie/25858/Wat-ga-jij-doen-met-Pasen%3F-De-5-leukste-paasactiviteiten

Ik wens jullie allen in ieder geval een heel mooi, hopelijk droog Paasweekend! Geniet met je dierbaren en pak je rust! Namasté!

Liefs, Lola

By Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published.