Voeding – vriend of vijand?

“Elke keer wanneer je iets eet of drinkt ben je bezig een ziekte te voeden of deze te bestrijden…”

Ja, zo heb je waarschijnlijk nooit naar jouw eetgedrag gekeken hé? Ik eerlijk gezegd ook niet hoor.

De afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met klussen. Mijn gepimpte caravan mag dan ook gezien worden, al zeg ik het zelf! Check hieronder the before & after pics maar is…!

Verder heb ik veel gewerkt en ben ik druk bezig met mijn studie natuurvoedingsdeskundige en orthomoleculaire voedingsleer. Super interessant, waardoor het ook niet echt van bloggen is gekomen de afgelopen tijd.

Echter deze quote van Heather Morgan moest ik gewoon even delen, want het is zo waar maar niemand staat er eigenlijk zo bij stil wanneer naar ongezond voedsel wordt gegrepen. Eigenlijk staat hier namelijk letterlijk: ‘je kunt lekker die paar wijntjes drinken en de kans dat je borstkanker krijgt of iets in die trant vergroten; of je kiest voor een heerlijke smoothie uit de slowjuicer met vers fruit vol anti-oxidanten die je juist helpen beschermen tegen ziektes als kanker of alzheimer.

Ik geef eerlijk toe. Ook ik schrok van deze quote, want hij is best confronterend. Echter wel oh zo waar!

Met deze gedachte nog in mijn achterhoofd pak ik zo maar even een schaaltje blauwe bessen en ga ik mij weer focussen op mijn studie.

Fijne zondag nog allemaal! Zorg goed voor jezelf! Namasté!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *