Bespaarvirus, heb jij het al te pakken?

Ik had voor vandaag eigenlijk een heel andere blog gepland. Echter, ik ben ziek. Mijn lens is zoek geraakt in mijn oog een paar dagen terug waardoor het is gaan ontsteken en mijn hoornvlies heeft beschadigd. Lekker windje erbij en weinig weerstand en hoppa daarboven op heb ik als cadeautje ook nog is de griep mogen krijgen. Fijn! NOT!

Oogontsteking – Waar is mijn lens?

Geef mij maar liever het bespaarvirus! Nu iedereen ook zo in de ban is van het Coronavirus en het ook zo dichtbij komt blijf ik namelijk liever uit de buurt van elk soort ander virus…of het nu gewoon een griepje is of wat dan ook! Ksst…ga weg!

Laatst las ik een stukje bij iemand op Facebook over het onbezorgde gevoel van vroeger en hoe alles nu zo veranderd is tegenwoordig. Ik mis dat gevoel wel een beetje eerlijk gezegd. Dat je gewoon lekker met een snotneus in bed werd vertroeteld door mama en je je verder niet druk maakte en eigenlijk stiekem ook nog is een beetje blij was dat je niet naar school hoefde.

Griep ksst ga weg! @ Citrosan helpt!

Nu zijn er zoveel dingen waar iedereen en dus ook ik mij zorgen over kan maken tegenwoordig:

-Wat zullen ze op werk denken wanneer ik mij ziek meld?
-Is mijn lens er wel echt uit nu?
-Oh jee, moet mijn oog er straks uit?
-Ik heb toch niet het Coronavirus?
-Pff…vliegen…ik haat vliegen en ik ga in maart naar Belgrado….;
-Moet ik mijn huis verkopen nu de markt zo gunstig ervoor staat?
-Maar waar moet ik dan heen? Toch misschien naar Emmen?
-Maar vind ik daar dan wel een baan?
-Katja zwanger op 44 jarige leeftijd…Hmm…Het kan dus nog! Maar wil ik het wel?
-Zal ik Nederland verruilen voor zonnig Spanje?
-Kies ik voor op safe spelen mijn hele leven of wil ik mij voor 100% richten op bespaarkatje.nl, etc etc etc.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Nu speelt natuurlijk ook mee dat ik ziek ben en dus weinig puf heb om wat anders te doen dan te malen. Echter heb ik gisteren een geweldig boek ontdekt die je hele mindset ondersteboven gooit! ‘Master Your Mindset’ – Michael Pilarczyk

Ik was in het begin ook sceptisch, geloof mij, maar ik moet zeggen…Het boek heeft mij wel aan het denken gezet!

Master Your Mindset – Leef Je Mooiste Leven gaat over persoonlijke en spirituele groei, maar ook over zakelijk succes.

Het recept voor een gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: doe wat je écht leuk vindt en wordt daar heel goed in.’

WAAROM DOE JE WAT JE DOET?
Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms níet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt.

‘Verander je denkwijze en je bestaan zal veranderen. Ontdek je mogelijkheden, maak je dromen waar en haal het beste uit jezelf.’

Michael legt uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren. Deze methode wordt toegepast door veel succesvolle mensen; ondernemers, artiesten en topsporters.
Dit boek gaat over levensvragen. Waarom doe je wat je doet? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Wat wil je écht?

Met deze vragen ga ik vandaag maar even onder mijn warme dekentje op de bank aan de slag. Hopelijk heb ik dan over een paar dagen alleen nog last van het bespaarvirus. Maar da’s prima! Daar wil ik ook eigenlijk niet meer vanaf!

Fijne zondag allemaal! Namasté!

By Lola

Leave a Reply

Your email address will not be published.