Bespaarkatje.nl gaat naar de beurs…!

De gezondheidsbeurs wel te verstaan! Sinds dat ik het roer heb omgegooid, zo een half jaar geleden, spaar ik elke maand, heb ik alle overbodige meuk uit mijn huis gegooid en leef ik zoveel mogelijk gezond. Ik eet vers bereid eten, vooral vegetarisch, probeer iedere dag minstens een half uur yoga te doen en luister sindsdien altijd naar mijn gevoel…

Besparen houdt namelijk niet alleen besparen op geld in. Ik zie gezond leven en goed voor je lijf en geest zorgen namelijk ook als een besparing. Een besparing op veel ellende in de toekomst.

Veel meuk in huis is niet echt goed voor je gezondheid namelijk. Het bezorgt alleen maar stress. Probeer beetje bij beetje is je huis te ontspullen en zo wat meer rust te creëren in je hoofd. Het heeft mij echt heel veel geholpen!

Net als yoga overigens. Ik kan maar niet genoeg benadrukken hoe yoga en meditatie mij heeft geholpen het roer om te gooien. Ineens ging ik van alcohol naar avocado’s. Ik voelde mij met de dag fitter en vrijer. Yoga is een proces, een pad die je volgt. Je leert elke dag weer meer over jezelf en het zorgt dat je je dagelijkse problemen met open ogen aan kan. Ik vraag mij altijd bij elke negatieve gedachte of probleem af…Kan ik er op dit moment wat aan veranderen? Ja? Gelijk doen! Al is het maar een klein stapje! Is het antwoord echter nee? Probeer het dan voor nu los te laten totdat de tijd komt dat je er wel wat aan kunt doen.

Ik sport tegenwoordig gewoon thuis. Lekker in mijn eigen yogaruimte die ik heb gecreëerd. Ik heb eenmalig tevens een barbell aangeschaft en wat gewichtjes zodat ik mijn sportschool abonnement mooi kon opzeggen. Ik train op tijden dat het mij uitkomt en tevens bespaar ik er minstens 30 euro per maand mee. Win win situatie toch?

Met sparen zorg je tevens voor minder stress in stress situaties! Gaat je wasmachine spontaan kapot? Dan heb jij een potje achter de hand! Heb je ineens een onverwachte aanslag gekregen? No worries, je hebt je daar al voor ingedekt! Het is echt zo een fijner gevoel om je niet druk te hoeven maken om financiële zaken. Er zijn namelijk al genoeg andere dingen in de wereld waar wij ons dagelijks helaas druk over (moeten) maken. Laat geldzorgen er dan niet nog één van worden!

In mijn volgende blog zal ik wat uitgebreider in gaan op hoe te beginnen met sparen en welke manieren van sparen je kunt toepassen.

Voor nu wens ik jullie een hele fijne vrijdag en hopelijk zie ik jullie morgen op de gezondheidsbeurs? Wellicht is het je eerst stap naar een gezonder, meer besparende levensstijl!

Namasté! Liefs, Lola.

www.bespaarkatje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *